Hrvatski radio

Radio Zadar

Pozitivan na koronavirus i načelnik zadarskog stožera Šime Vicković

27.08.2020.

16:29

Autor: HRT Radio Zadar

Marko Dimic/PIXSELL

Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / -

Tijekom današnjeg dana pozitivan nalaz na koronavirus dobio je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije .

Simptome je osjetio u srijedu tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nije išao na radno mjesto, već je posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Epidemiolozi trenutno utvrđuju njegove kontakte i kretanja, a izolaciju će provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem. 

Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan.  Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite, poručio je Šime Vicković. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.