Hrvatski radio

Radio Zadar

Predložena smjena ravnateljice zadarskog Centra za socijalnu skrb

11.03.2019.

10:32

Autor: Radio Zadar

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Nakon rasprave zaključili smo da postoje razlozi za razrješenje, ravnateljica Vesna Burčul se odrekla prava na pisano izjašnjenje te smo je odlučili razriješiti dužnosti - kazala je predsjednica Upravnog vijeća zadarskog Centra za socijalnu skrb Marina Vuković Dujmović.

Ovu odluku ćemo danas, dodala je, uputiti Ministarstvu na suglasnost: Zaključili smo da postoje razlozi za razrješenje. Pozvali smo ravnateljicu, ravnateljica se odrekla prava na pisano izjašnjenje te smo donijeli prijedlog odluke da se ravnateljica razrješi dužnosti. To ćemo uputiti danas Ministarstvu na suglasnost. Većinom glasova smo odlučili. Ravnateljica nije dobila otkaz, ona je samo razrješena s ove dužnosti, odnosno bit će razrješena s ove dužnosti, a sukladno zakonu, ona ostaje na svom radnom mjestu u Centru za socijalnu skrb. Upravno vijeće brine o organizaciji pa ćemo sada kad budemo imenovali vd ravnatelja, zatražiti da se organizacijski poslože neke stvari drugačije, izjavila je predsjednica Upravnog vijeća zadarskog Centra za socijalnu skrb Marina Vuković Dujmović. 

Marina Vuković Dujmović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.