Hrvatski radio

Radio Zadar

Predložite istaknute osobe, udruge, ustanove...

09.01.2017.

15:28

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarska županija objavila je pozivni natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Zadarske županije - Nagrade Zadarske županije za životno djelo i Godišnje nagrade Zadarske županije. Rok je 20.veljače.

Javna priznanja dodjeljuju se za najveće zasluge u promicanju: znanosti, gospodarstva, odgoja, obrazovanja, kulture, umjetnosti, športa, tjelesne kulture, zdravstvenog i humanitarnog rada, socijalne skrbi, prostornog uređenja, zaštite i unapređenja okoliša, ljudskih prava kao i ostalih područja društvenog života. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pisanom obliku s obrazloženjem i popratnom dokumentacijom, a sadržavaju: osobno ime odnosno naziv pravne osobe, adresu, kontakt telefon i kratak životopis osobe na koju se prijedlog odnosi, područje za koje se prijedlog podnosi, detaljno obrazloženje prijedloga te dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga. Obrazac prijedloga moguće je preuzeti na mrežnoj stranici Zadarske županije (  http://www.zadarska-zupanija.hr/natjecaji-menu/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji ) ili u pisarnici Zadarske županije. Rok za podnošenje prijedloga je 20. veljače 2017. godine.

 

Javna priznanja Zadarske županije dodjeljuju se na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Županije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.