Hrvatski radio

Radio Zadar

Predložite lokacije za nadzor brzine

08.04.2021.

11:37

Autor: Anita Perica

Foto: PU zadarska

Foto: PU zadarska

Foto: - / -

Policijska uprava zadarska poziva građane da im predlože lokacije na kojima će kontrolirati brzinu. Naime, u organizaciji međunarodne mreže prometne policije ROADPOL, diljem Europe, pa tako i na području naše županije, provest će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila.

Policijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provesti će se 21.travnja 2021. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati.

Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti vršenja nadzor brzine na predloženim lokacijama.

U vremenu od 08. do 18.  travnja 2021. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom na mail adresu Policijske uprave zadarske: zadarska@policija.hr

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.


 
U cilju veće sigurnosti prometa,  policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje  prometnih pravila i propisa.

Glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin - tonski isječak

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.