Hrvatski radio

Radio Zadar

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na nekoliko dana seli ured u Zadar

29.03.2016.

15:41

Autor: hrt

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednica Republike ponovno će na nekoliko dana izmjestiti svoj ured s Pantovčaka. Od utorka će na četiri dana boraviti u Zadru te na otocima zadarskog arhipelaga. U razgovorima s lokalnim vlastima i građanima sudjelovat će i predstavnici različitih ministarstava.

Predsjednica Republike ponovno će na nekoliko dana izmjestiti svoj ured s Pantovčaka, nakon što je to već učinila izmještanjem ureda u Split, Pulu i Vukovar.

Od utorka će na četiri dana boraviti u Zadru te na otocima zadarskog arhipelaga kako bi se upoznala sa životom otočana izvan turističke sezone te njihovim problemima u svakodnevnom životu. 

Prvog dana posjeta, predsjednica će u zgradi Županije u Zadru primiti građane, pa iz njezina Ureda na Pantovčaku pozivaju zainteresirane sa zadarskog područja da im se već sada jave, jer žele u tim razgovorima obuhvatiti što više tema. 

Naime, tijekom posjeta Zadarskoj županiji u razgovorima s lokalnim vlastima i građanima sudjelovat će i predstavnici različitih ministarstava kako bi se upoznali s konkretnim problemima i pokušali pomoći. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.