Hrvatski radio

Radio Zadar

Predsjednik zadarskoga HSP AS-a Mate Lukić

04.12.2016.

09:30

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jučer se biralo u HSP-u Ante Starčevića, na izbornom zboru zadarske gradske organizacije. Jednoglasno je za predsjednika Podružnice Zadar izabran Mate Lukić, a za dopredsjednike Mihael Vidaković i Mile Knežević.

Izbori su održani u sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore. Glavni tajnik stranke Pero Ćorić podsjetio je na važne odluke s netom održane stranačke Konvencije, podsjećajući kako je stranačkim organizacijama na terenu dopušteno koalirati sa strankama sličnog ili istog svjetonazora, ali da se preferira samostalni izlazak.

Novoizabrani predsjednik zadarske Podružnice i zamjenik glavnog tajnika na razini RH Mate Lukić u svom nastupnom obraćanju rekao je kako je novoizabrano vodstvo zadarskih starčevićanaca spoj struke, mladosti, iskustva i sposobnosti.  

U iznimno kratkom vremenu ovaj tim pokazao je izuzetne operativne sposobnosti koje su uspjele neutralizirati sve pokušaje destabilizacije stranke na zadarskom području te se s brojnim članstvom nametnuti kao ključnim igračem na desnoj političkoj sceni Grada Zadra i Zadarske županije. Ne sumnjam kako će njihove buduće odluke ići na dobrobit cjelokupne pravaške scene, ali i svih stanovnika ovog herojskog kraja, istaknuo je pak predsjednik HSP AS-a Hrvoje Niče.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.