Hrvatski radio

Radio Zadar

Predstava, predstavljanje zbrke pjesama, putopisa, stručnih knjiga

28.02.2019.

07:07

Autor: rzd

Foto/ Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto: - / -

U Zadru večeras možete u HNK na predstavu Snajper ili na predstavljanje zbirke pjesama u Gradsku ložu, potom u sjemenište Zmajević na predavanje o zapisima s puta sv. Jakova, dok je u Gradskoj knjižnici predstavljanje knjiga koju organizira Udruga odgajatelja Maraška.

Večeras u 20 sati pogledajte predstavu SNAJPER autora Damira Karakaša, nastalu u koprodukciji Drame plus i HNK Zadar, a u režiji Vinka Radovčića. Igraju: Dominik Karakašić, Irena Tereza Prpić, Deni Sanković i Dragan Veselić.
Predstava je premijerno izvedena na 24. Zadarskom kazališnom ljetu 2018.

U zadarskoj Gradskoj knjižnici u 18:00 sati predstavljanje knjiga Edite Slunjski „Izvan okvira 3: vođenje prema kulturi promjene" te Edite Slunjski i Marine Lančić: „Maša i Filip izvan okvira". Knjige predstavljaju prof. dr. sc. Jasna Krstović, prof. dr. sc. Vedrana Spajić-Vrkaš, i izv. prof. dr. sc. Ante Kolak. Organizator je Udruga odgajatelja Maraške.

U Gradskoj loži u 19 sati predstavljanje zbirke pjesama „Brod na Kalelargi" autora Ivice Ušljebrke. Predstavit će je dr.sc. Rafaela Božić, a pjesme će govoriti Nikolina Mojić. Nastupit će i učenici Glazbene škole Blagoja Berse.

Mladež zadarskog ogranka Matice hrvatske priređuju predavanje " 800 kilometara u slavu Božju: zapisi s puta svetog Jakova. Putopis će predstaviti hodočasnici: Danko i Luka Knez, uz  moderiranje Anđe Renić. Održat će se u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa Zmajević u 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.