Hrvatski radio

Radio Zadar

Predstavila joj svoj sportski proizvod

06.04.2016.

09:08

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović primila je u privremenom uredu u Zadru organizatoricu Zadar Dogus Basketball Tournamenta te valsnicu tvrtke S Event Zdenku Zrilić. Zdenka Zrilić zahvalila je Predsjednici na pokroviteljstvu najjačeg europskog košarkaškog pripremnog turnira.

Uručila joj medalje s prošlogodišnjeg izdanja koje su rad zadarskog Muzeja antičkog stakla. 

Predsjednica je upoznata s novim, trećim po redu izdanjem turira koje će se održati od 22. do 25. rujna, a koji će ugostit neke od najboljih europskih klubova kojima će to biti završna priprema i testiranje forme uoči nove košarkaške sezone.                                                   

Organizatori ovogodišnji turnir najavljuju kao najatraktivniji i najbolji do sad. Slike s turnira prošlih su sezona obišle svijet, a Zadar će tih dana u rujnu ponovno postati centar košarkaškog zbivanja. Zadar Dogus Basketball Tournament protekle je sezone privukao veliku pažnju brojnih stranih medija pa je tako više od 150 akreditiranih novinara pratilo drugo izdanje turnira koji je iz godine u godinu sve jači. Hrvatska ovim turnirom ima izvrsni sportski proizvod, a koji nam putem izravnih TV prijenosa u brojnim zemljama Europe i regije daje nemjerljivu reklamu. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.