Hrvatski radio

Radio Zadar

Predstavljanje projekta budućeg hotela Maraska

21.09.2016.

11:06

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Doğuş grupa će javnosti predstaviti projekt Maraska, kao dio najvećeg kapitalnog ulaganja u zadarski turizam. Projekt će se predstaviti u zgradi nekadašnje tvornice Maraska, uskoro budućega luksuznog hotela s pet zvjezdica, prvi u Hrvatskoj kojim će upravljati međunarodni hotelski lanac Hyatt.

  • Najavljeno je kako će se sutra novinarima obratiti Hüsnü Akhan, predsjednik Uprave Doguş grupe, Naci Başerdem, predsjednik Doguş Tourism grupe i Dogus Retail grupe, Burak Baykan, regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru, Jacques Morand, potpredsjednik za regiju u Hyatt International Hotels and Resorts te Vedrana Likan, direktorica Colliers International za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. 

Projekt Maraska vrijedi 100 milijuna eura od čega će 50 milijuna eura biti uloženo u hotel s 5 zvjezdica, prvog u Hrvatskoj kojim će upravljati međunarodni hotelski lanac Hyatt. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.