Hrvatski radio

Radio Zadar

Predstavljanje šibenske Udruge Mladih EU i zadarske udruge Centar nezavisne kulture Zadar

22.03.2023.

12:51

Autor: Radio Zadar

Od administracije do kreacije

Od administracije do kreacije

Foto: Radio Zadar / -

Nastavljaju se događanja u projektu ''Info Room - Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva''.

Nakon nekoliko edukativnih radionica  slijedi i prvo gostovanje i predstavljanje udruga civilnog društva koje će se održati u petak, 24. ožujka u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar u 11:00 sati.

Iz Šibenika dolazi Matej Matić iz Udruge Mladih EU koja provodi niz projekata vezanih za sudjelovanje mladih u razvoju lokalne zajednice. Svoje aktivnosti predstavit će i Andrej Fric iz Centar nezavisne kulture Zadar.

Na događanju pod nazivom „Od administracije do kreacije“ gosti će  predstaviti:

- Koje probleme i rezultate rada dijele ove udruge? Kako razvijaju suradnju s lokalnim dionicima? Kakvo iskustvo imaju u pokretanju društvenih centara za mlade?

Projekt ''Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva'' se provodi od 1. prosinca 2021. do 31. svibnja 2023. godine. Vrijednost projekta je 53.428,69 EUR-a uz 100% financiranje. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.