Hrvatski radio

Radio Zadar

Pregovori oko proračuna grada Zadra ušli u drugi tjedan, poznat i datum sjednice GV-a ?!

14.12.2021.

15:51

Autor: Grad Zadar

sjednica GV-a Zadar

sjednica GV-a Zadar

Foto: AUTOR Dino Stanin / Pixsell

Na današnjem sastanku s predstavnicima klubova vijećnika Gradskog vijeća, gradonačelnik Branko Dukić izvijestio je o zahtjevu predsjednika, Marka Vučetića za sazivanjem sjednice Gradskog vijeća za 22.prosinca.

Također je još jednom istaknuo otvorenost i dobru volju za pregovore oko novog proračuna Grada Zadra te za sve prijedloge klubova vijećnika koje je moguće realizirati i koje su na korist građana.U nastavku sastanka nastavljeni su razgovori s pročelnicima o pitanjima iz područja kulture, socijalne skrbi, posebice uvođenja božićnice za umirovljenike 2022.godine, zatim područja graditeljstva, komunalnog uređenja, odgoja i obrazovanja, sporta, financiranja udruga i drugih pitanja te preraspodjeli proračunskih sredstava s proračunskih stavki. 
Na kraju sastanka usuglašen je sadržaj amandmana koji će biti upućeni na sljedeću sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će se na naći prijedlog proračuna Grada Zadra za 2022. godinu, uz ostale točke Dnevnog reda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.