Hrvatski radio

Radio Zadar

Premijer Plenković stigao u Nin

07.03.2019.

15:29

Autor: všetka

Foto/Ana Marušić

Foto/Ana Marušić

Foto: - / -

Nin je novo odredište premijera Plenkovića. Obilazi gradilište, gdje se obnavlja ninski most. S radovima i ulaganjima na tom području upoznao ga je ninski gradonačelnik, Emil Ćurko. Uz obnovu infrastrukture razrušene tijekom poplave 11.9. 2017. godine, tu su i druga komunalna ulaganja.

Iznimno je važan projekt izgradnje sustava Vodovoda i odvodnje aglomeracije Nin–Vrsi–Privlaka–Vir u Ninu, istaknuo je. Vladino izaslanstvo obišlo je i mrijestilišta tvrtke Cromaris u Ninu.

Predsjednik Vlade posjet zadarskoj županiji zaključit će u Zadru, najprije u gradskoj upravi s gradonačelnikom Brankom Dukićem. Potom će na stranačkom skupu na Višnjiku pozdraviti članove i simpatizere HDZ-a. 

Premijer Plenković u Ninu

Galerija
Foto/Ana Marušić, Foto: -/-
Foto/Ana Marušić, Foto: -/-Foto/Ana Marušić, Foto: -/-Foto/Ana Marušić, Foto: -/-Foto/Ana Marušić, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/--, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.