Hrvatski radio

Radio Zadar

Preseljenje u siječnju, prodaja zgrade na proljeće

21.11.2017.

11:26

Autor: Suzana Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon 70 godina rada na Kolovarama, županijski Zavod za javno zdravstvo s prvim danima Nove godine seli u novu zgradu Poliklinike. Za njih je osiguran četvrti kat nove zgrade, ali se preseljavaju i neke službe Zavoda koje u početku nisu bile planirane. Naknadno im je ipak osiguran prostor.

Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i mentalno zdravlje trebala je ostati na Ravnicama ali je naknadno za nju pronađen prostor na  prvom katu nove Poliklinike pa se oni s prvim danima siječnja prvi i sele kao i ambulanta školske medicine dr Nadie Morović iz OŠ "Šime Budinića".

  Djelatnici Zavoda su više nego zadovoljni jer selimo u četiri do pet puta veći prostor i prvi put imat ćemo prostor sukladan  standardima i normativima  koji su propisani u zdravstvu, rekao je u razgovoru za Radio Zadar ravnatelj Zavoda dr Zoran Škrgatić .

 A nakon preseljenja slijedi prodaja  stare zgrade na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zadru.

Naravno, dat ćemo još jednom na procjenu vrijednost zgrade jer mi imamo staru procjenu, a stanje na tržištu se promijenilo. U dogovoru s našim osnivačem i vlasnikom - Zadarskom županijom  mi ćemo odraditi taj posao i mislim da je realno razmišljati da će na proljeće iduće godine biti objavljen natječaj za prodaju tog prostora, ističe dr Škrgatić. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.