Hrvatski radio

Radio Zadar

Prijenos utakmice Hrvatska - Japan pratit će se i na zadarskom Adventu!

05.12.2022.

15:04

Autor: TZ Grada Zadra

Ilustracija - gledanje utakmice na zadarskom Adventu

Ilustracija - gledanje utakmice na zadarskom Adventu

Foto: Bojan Bogdanić / /

Na Adventu u Zadru današnje poslijepodne kreće s prijenosom nogometne utakmice osmine finala između Hrvatske i Japana od 16 sati. Ako još niste odlučili s kime ćete gledati utakmicu ili tražite najveći ekran na kojemu ćete je moći pratiti, uz fritule, kuhano vino i druge adventske specijalitete, Trg Petra Zoranića je pravo mjesto za vas.

Nakon utakmice od 18 do 19 sati s prigodnom predstavom nastupa Plesni klub Lana. Radi se o interaktivnoj predstavi za djecu i malim mini-diskom, u kojemu će se svi dobro rasplesati i zabaviti.


                                          Sutrašnji dan je jedan od najposebnijih dana Adventa, jer najmlađima stiže njihov omiljeni svetac – sveti Nikola. On će zajedno sa svojim prijateljima, ali i zločestim Krampusom, na Trg Petra Zoranića stići u 10:30 sati, odakle će se zaputiti prema Narodnom trgu, Forumu te se rivom vratiti na Advent, gdje će se s njima družiti do 12:30 sati. Svi koji budu željeli sa svecem i njegovom pratnjom moći će se fotografirati, a on će ih, naravno, nagraditi slatkišima - poručuju iz TZ Grada Zadra.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.