Hrvatski radio

Radio Zadar

Prijepodne kolegij gradonačelnika Dukića

10.07.2018.

07:45

Autor: tp

Foto/ Grad Zadar

Foto/ Grad Zadar

Foto: - / -

Centar za mlade, rekonstrukcija Providurove, sufinanciranje školskih udžbenika za ovu školsku godinu uz raspisivanje natječaja za 75 pomoćnika u nastavi, nadogradnja zgrade MO Puntamika za ambulantu, te obnova dvorane OŠ Zadarski otoci, teme su kolegija gradonačelnika Zadra Branka Dukića.

Potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za rekosntrukciju i izrada novog urbanističkog rješenja prostora bivše vojarne u ulici Stjepana Radića u Zadru koja će biti prenamijenjena u "Centar za mlade" najavljeno je za današnji kolegij zadarskog gradonačelnika Branka Dukića. Jedna od tema bit će i rekonstrukcija Providurove palače - odnosno objava natječaja za početak izrade dokumentacije i radova.
Najavljeno je i donošenje prijedloga odluke o sufinanciranju nabave školskih udžbenika učenicima osnovnih škola za školsku 2018./2019. godinu, te objava Javnog poziva za zapošljavanja 75 pomoćnika u nastavi u osam zadarskih osnovnih škola. Gradski pročelnici reći će danas dokle se stiglo s projektom nadogradnje zgrade Mjesnog odbora Puntamika i uređenja prostora za ambulantu obiteljske medicine. Najavljena je i  informacija o Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama, te informacija o obnovi športske dvorane OŠ Zadarski otoci. Na kolegiju će biti izvješteno o početku radova na obnovi zemljišnih knjiga katastarskih općina Bokanjac, Crno i Diklo

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.