Hrvatski radio

Radio Zadar

Prilika za zadarske izvoznike na golemom kineskom tržištu

27.02.2019.

17:17

Autor: HRT Radio Zadar

Prilika za zadarske izvoznike na golemom kineskom tržištu

Prilika za zadarske izvoznike na golemom kineskom tržištu

Foto: - / -

Predstavnici Canton Faira iz kineskoga grada Guangzhoua posjetit će Zagreb u četvrtak, 7. ožujka, i Zadar u petak, 8. ožujka, radi predstavljanja 125. sajma Canton Fair, koji će se u travnju i svibnju ove godine (od 15. travnja do 5. svibnja) održavati u Kini.

Tom prilikom predstavit će i China International Import Fair (Shanghai), drugi vodeći kineski sajam.

Canton Fair najveći je trgovinski sajam koji okuplja izlagače raznih industrija i najveći broj inozemnih kupaca te ukupno ostvaruje najveći poslovni promet u kineskoj pokrajini Guangzhou.

U petak, 8. ožujka, u dvorani za sastanke HGK – Županijske komore Zadar, na adresi Špire Brusine 16, od 13 do 15 sati kinesko izaslanstvo sastat će se s gospodarstvenicima Zadarske županije radi promicanja i najave proljetnog izdanja sajma koji se svake godine održava dvaput (u proljeće i ujesen) te radi upoznavanja i ostvarivanja kontakata s potencijalnim izlagačima i posjetiteljima sajma. Prilika je to da se izvoznici upoznaju ne samo s uvjetima izlaganja na sajmu, već i s trenutnim prilikama na golemom kineskom tržištu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.