Hrvatski radio

Radio Zadar

Priveden zbog pet prijevara na području dvije policijske uprave

15.03.2023.

09:59

Autor: Radio Zadar/PU

Dogovorio žbukanje, uzeo novac i nestao

Dogovorio žbukanje, uzeo novac i nestao

Foto: - / Radio Zadar

U Policijskoj upravi zadarskoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za ukupno pet prijevara od kojih su dvije na području PU šibensko-kninske.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem  je utvrđeno kako je osumnjičeni na području PU zadarske u tri navrata dogovorio izvođenje građevinskih radova za koje je unaprijed dobio dio dogovorenog novca, ali radove nikad nije odradio.

Također je na području Tribunja u studenom 2022.g. s 51-godišnjakom dogovorio izgradnju zida za što mu je unaprijed isplaćeno 2.000 eura, dok je u prosincu 2022.g. na području Rogoznice s 31-godišnjakom dogovorio žbukanje unutrašnjih i vanjskih zidova za što mu je unaprijed isplaćeno 1.529 eura, ali niti jedni radovi nisu ni započeti, niti na kasnije pozive odrađeni.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.