Hrvatski radio

Radio Zadar

Privremena regulacija prometa ulice Nikole Tesle

31.01.2020.

17:07

Autor: Grad Zadar/HRT centar Zadar

Privremena regulacija prometa ulice Nikole Tesle

Privremena regulacija prometa ulice Nikole Tesle

Foto: - / -

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova „Rekonstrukcija dijela Ulice Nikole Tesle 2. faza“ u razdoblju od 3. veljače 2020.g. do 15. lipnja 2020.g. na snazi biti privremena regulacija prometa.

U navedenom razdoblju biti će privremeno zatvoren promet za sva vozila na dijelu Ulice Nikole Tesle u Zadru od raskrižja s Ulicom Božidara Adžije do raskrižja s Vrškom ulicom. Promet za osobna vozila u smjeru sjeveroistoka (Plovanije) preusmjerava se obilazno u Ulicu Božidara Adžije- Privlačku ulicu-Ulicu Jakova Šubića od Cezana. Promet u smjeru juga (centar grada) preusmjerava se obilazno u Ulicu Jakova Šubića od Cezana i Splitsku ulicu, odnosno za teretna vozila i autobuse preusmjeravati će se u Kožinski prilaz-Ulicu Jakova Šubića od Cezana i Splitsku ulicu.

Pozivaju se svi sudionici u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa, a za prolaz koriste obilazne pravce. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.