Hrvatski radio

Radio Zadar

Priznanje zadarskoj Zračnoj luci

03.10.2015.

13:11

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zračna luka Zadar ponosni je dobitnik nagrade Brand Leader Award 2015. za izniman doprinos u jačanju ugleda, povjerenja i konkurentnosti turističkog tržišta jugoistočne Europe. Zračna luka predstavljena je pred 400 sudionika kongresa koji su potencijalni kandidati za dovođenje gostiju u Zadar.

Nagrada je dodijeljena predstavnicima Zračne luke Zadar u srijedu 30.rujna u Beogradu na 5. Business konferenciji SEET 2015. „Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Europe“. Direktorica Irena Ćosić predstavila je rad Zračne luke pred više od 400 sudionika kongresa, predstavnika turističkog tržišta, tour operatora, turističkih agencija, hotelskih grupacija, gradova, predstavnika avio kompanija i ostalih vrsta prometa kao potencijalnih kandidata za dovođenje gostiju u Zadar i to s područja država EU, Rusije, Kine, SAD, UAE, Turske, te susjednih država.

Nagrada Brand Leader Award se dodjeljuje na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visok stupanj tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Kroz visoko kvalitetnu uslugu, operativnu izvrsnost i permanentno rastuću efikasnost i kontinuirano širenje međunarodne prometne mreže Zračne luke Zadar postavila je nove standarde na regionalnom tržištu čime su se istovremeno posebno gradili tržišno pozitivni elementi prepoznatljivosti u kreiranju imidža zračne luke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.