Hrvatski radio

Radio Zadar

11:08 / 27.10.2016.

Autor: HRT centar Zadar

Priznanje zadarskom hostelu Forum

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hostel Forum je i drugu godinu zaredom proglašen najboljim hostelom u Hrvatskoj za 2016. godinu na Danima hrvatskog turizma. Kada je dvije godine zaredom, onda je sigurno zasluženo - kaže direktorica Nives Kalac.

Među tri finalista u kategoriji najboljeg hostela bili su i hostel Casablanca te Swanky mint hostel iz Zagreba, ali zahvaljujući iznimnim rezultatima poslovanja, već uobičajeno visokim ocjenama gostiju, modernom dizajnu, izvanrednoj usluzi te lokaciji na povijesnom rimskom Forumu, hostel Forum proglašen je najboljim na svečanoj dodjeli u Bluesun hotelu Elaphusa u Bolu na Braču. 

Čestitari nam govore da kada je dvije godine zaredom, onda je sigurno zasluženo! Konkurencija je ove godine bila daleko jača od lanjske. Ova nagrada potvrđuje  kvalitetu našeg rada te nam daje motivaciju da i sljedeće godine težimo izvrsnom poslovanju, kazala je direktorica Nives Kalac koja je ujedno i preuzela nagradu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.