Hrvatski radio

Radio Zadar

Procvjetao sv. Filip i Jakov

27.04.2018.

13:52

Autor: Ana Štrelov

Procvjetao sv.   Filip i Jakov

Procvjetao sv. Filip i Jakov

Foto: - / -

Počeo je 18. Festival cvijeća u Svetom Filipu i Jakovu. U znaku je obilježavanja Europske godine kulturne baštine, a ovogodišnja zanimljivost je i izložba orhideja. Festival će završiti u nedjelju, koncertom Mije Dimšić i puštanjem lampiona s Velikog mula u večernjim satima.

Za zadarske posjetitelje uvodi se besplatna autobusna linija na relaciji Zadar - Sveti Filip i Jakov u subotu i nedjelju. O programu festivala, direktorica turističke zajednice općine Sveti Filip i Jakov, Klara Eškinja Glavan kaže: Uz sam izlagački prostor proizvođača cvijeća i svega što ide na samom sajmu i onoga što će se moći vidjeti u Sv.Filipu i Jakovu, priredili smo zabavan program za djecu i za mlade. Uz dječje igraonice i kreativne radionice bit će obilježavanje Svjetskog dana plesa koji je postao sastavni dio festivala i veliki kocert grupe Vatra. U nedjelju je program opet posvećen obiteljima i djeci. Očekujemo velik broj žitelja naše županije i turista.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.