Hrvatski radio

Radio Zadar

Prof. Katiji Vladičić volonterske nagrade za 2021. godinu

08.12.2021.

09:21

Autor: Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar

Katija Vladičić

Katija Vladičić

Foto: - / -

Profesorica latinskog jezika, voditeljica i osnivačica likovne radionice "Pinel" Katija Vladičić iz zadarske Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole dobitnica volonterskih nagrada za 2021. godinu.

Povodom Međunarodnog dana volontera naša vrijedna i maštovita profesorica Katija dobila je čak dvije nagrade, objavili su iz zadarske "Ekonomske" . Regionalni volonterski centar Udruge „MI“ Split uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike organizirao je godišnju dodjelu nagrada zaslužnim volonterima i podupirateljima razvoja volonterstva.

Nagradu „Davor Belaić“ za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za svoj doprinos dobila je profesorica Katija Vladičić. Volonterski centar Zadar prepoznao je njezino dugogodišnje zalaganje i rad u koordinaciji volontera i dodijelio joj posebno priznanje.

Svaka njena akcija kreativni je poduhvat koji urodi bogatim plodovima ljudskosti. Njezina spremnost da nas sve organizira i potakne da zajedno s njom i članovima Pinela učinimo nešto korisno za društvo ili potrebite ljude iz naše sredine zarazna je i po tko zna koji put dokazuje da je „dobrota u nama i kad je dijelimo, ona raste“(Markt).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.