Hrvatski radio

Radio Zadar

Manja prometna na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Zadar II

10.08.2022.

08:27

Autor: Radio Zadar

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Zadar II u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine od 100 km na sat, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK). U zadarskoj policiji doznajemo kako je osobno vozilo udarilo u jednu plastičnu prometnu signalnu oznaku. Ozlijeđenih nema. 

Ima ograničenja i zbog jake bure: Zbog jakog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i na Paškom mostu.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.