Hrvatski radio

Radio Zadar

Prometna u Vruljici - sudar autobusa i terenca.

28.01.2016.

13:00

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarska policija je potvrdila da je prometnu nesreću u Vruljici skrivio 40-godišnji vozač Liburnijina autobusa na liniji za Diklo. Zaradio je prekršajnu prijavu jer je križanjem prošao kroz crveno svjetlo i sudario se s osobnim vozilom.

Vozač autobusa je prevezen u bolnicu, no ozljede nisu poznate. Vozač osobnoga automobila i putnici iz autobusa nisu zatražili pomoć liječnika. Od 10.40 sati do kraja očevida, koji je završio oko podne, promet ulicama Josipa Jurja Strossmayera, Ivana Mažuranića i Oko Vrulja bio je otežan. 

   Zadarska policija je potvrdila da je prometnu nesreću u Vruljici skrivio 40-godišnji vozač Liburnijina autobusa na liniji za Diklo. Zaradio je prekršajnu prijavu jer je križanjem prošao kroz crveno svjetlo i sudario se s osobnim vozilom. Vozač autobusa je prevezen u bolnicu, no ozljede nisu poznate. Vozač osobnoga automobila i putnici iz autobusa nisu zatražili pomoć liječnika.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.