Hrvatski radio

Radio Zadar

Promjene u zadarskom SDP-u

20.12.2020.

07:42

Autor: HRT Radio Zadar

Promjene u     zadarskom SDP-u

Promjene u zadarskom SDP-u

Foto: - / -

Glavni odbor SDP-a raspustio je jučer na svojoj sjednici zadarsku županijsku organizaciju SDP-a i za povjerenika imenovao Erola Gašija .

Tu je informaciju na svojem facebook profilu objavio sam Erol Gaši, koji je najavio i da mu je isključiva želja rast SDP-a  u Zadarskoj županiji, konsolidacija stanja na terenu te ostvarenje što boljeg rezultata na lokalnim izborima iduće godine. 

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a Hrvatske imenovan sam za Povjerenika SDP-a Zadarske županije. Ovim putem se zahvaljujem Predsjedništvu SDP-a i članicama i članovima Glavnog odbora na ukazanom povjerenju.
Sve odluke koje ću donositi, bit će samo i isključivo sa željom da SDP u Zadarskoj županiji raste, da se provede konsolidacija stanja na terenu te ostvari što bolji rezultat na lokalnim izborima 2021. godine.
Koliko dobar? To ovisi o svima nama, ali definitivno daleko bolji nego na lokalnim izborima 2017., kada u 75% gradova i općina Zadarske županije nismo izašli na izbore ili nismo osvojili niti jednog vijećnika.
Razumijem i iznimno veliki interes lokalnih medija za ovu temu te zbog korektnosti prema svima zainteresiranima najavljujem konferenciju za medije u ponedjeljak, 21. prosinca u 10.30 sati na Trgu pet bunara

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.