Hrvatski radio

Radio Zadar

Promovirani prvostupnici Odjela za talijanistiku

03.05.2018.

18:14

Autor: HRT Radio Zadar

Promovirani prvostupnici Odjela za talijanistiku

Promovirani prvostupnici Odjela za talijanistiku

Foto: - / -

Na Sveučilištu u Zadru svečano je promovirana 10. generacija prvostupnica i prvostupnika Odjela za talijanistiku. Studente koji su iza sebe ostavili preddiplomski studij, a većina od njih nastavila i diplomski, pozdravile su pročelnica Odjela Andrijana Jusup Magazin te promotorica Irena Marković.

Bilo je zanimljivo raditi i odrastati s vama. Radosna sam zbog vašeg uspjeha i nadam se da većina vas odabire nastavak studija. Ispričavam se na mogućim propustima pri zajedničkom radu te vjerujem kako ćete godine provedene na našem Odjelu pamtiti kao produktivno i sretno razdoblje života. Želim da akademski status kroz život nosite časno, na korist sebi i cijeloj zajednici, poručila im je doc. dr. sc. Jusup Magazin. 

Prije svečane dodjele diploma promotorica doc. dr. sc. Marković zahvalila im je za energiju i zanesenost koju su donijeli na odjel te poželjela da budu jedni od onih koji će mlađe generacije potaknuti da krenu istim putem. 

Promovirani su: Vedrana Baršić, Bruno Beara, Ivana Bilandžija, Ivana Breber, Marijana Čiklić, Lucija Drenški, Magdalena Đurasek, Pia Fatović, Paula Gračanin, Mirta Juran, Matea Maglica, Anđela Mučić, Katarina Pitarević, Iva Rimanić, Matea Sukno, Marino Šilić, Marina Šušić, Eni Turkalj i Ana Perica. 

Najboljom studenticom generacije proglašena je Ivana Bilandžija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.