Hrvatski radio

Radio Zadar

Pronađeno tijelo nestalog ribara

18.03.2019.

08:59

Autor: SJMandić

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

Rano jutros pronađeno je tijelo nestalog 60-ogodišnjeg ribara za kojim se od subote intenzivno tragalo na području zadarskog i šibenskog akvatorija, izvijestio je glasnogovornik ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture David Radas.

  Jutros u 7 i 30  Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru prenijela je informaciju kapetana Lučke ispostave u Salima da je pronađeno tijelo nestale osobe na otočiću Kurba Mala. Na žalost riječ je o smrtnom stradavanju, izvjestio je glasnogovornik ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture David Radas.

Unatoč svim uloženim naporima u ovu potragu potraga je dala rezultata, ali na žalost .... 

 

 

Priopćenje Ministarstva mora, prometa i infrastrukture donosimo u cijelosti: 

 

  Poštovane/i, slijedom prethodno upućenog Priopćenja za javnost o traganju za nestalim D.I (rođen 1959. godine), državljanin Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da je akcija traganja i spašavanja prema nestalom okončana, nažalost, pronalaskom tijela nestaloga na otočiću Kurba Mala.

 

 

 

Informaciju o pronalasku prema resornom Ministarstvu uputila je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka), jutros, 18. ožujka u 07.30h, odnosno, odmah nakon što je o pronalasku izvijestio kapetan Lučke ispostave Sali.

 

 

 

MRCC Rijeka o pronalasku tijela obavijestila je Pomorsku policiju Zadar, čiji službenici su isplovili prema poziciji pronalaska. Sva daljnja postupanja u ovom slučaju u policijskoj su nadležnosti.

 

Radas:Pronađeno tijelo ribara

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

Nadin 2022

Kušanje vina