Hrvatski radio

Radio Zadar

Proplivale male ribice

21.04.2017.

13:24

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U srijedu 19.04. održan je završni sat tečaja obuke neplivača. Obuku je završilo 17 ribica, a tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega su mali plivači svojim instruktorima i roditeljima pokazali što su naučili u protekla tri tjedna.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.

Fotografije sa obuke, demonstracije i dodjele diploma možete pogledati na web stranici www.pk-jadera.hr gdje možete pronaći sve informacije o upisu i našim programima.

Djeca koja su pohađala obuku: Šime Brkić, Mirta Dijan, Šime Ivković, Marko Jurić, Matija Jurić, Ivan Maroević, Kristina Martinović, Lea Matešić, Roza Matešić, Natalia Musap, Marko Musap, Lucija Pastuović, Krševan Santini, Nikola Stilinović, Luka Štivić, Lana Tuta, Niko Vicković.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., Edgar Nimac

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.