Hrvatski radio

Radio Zadar

Proplivalo 13 novih ribica

22.04.2016.

08:07

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U plivačkom klubu jadera održan je završni sat tečaja obuke neplivača. Obuku je završilo 13 ribica, a tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega su naši plivači svojim instruktorima i roditeljima pokazali što su naučili u protekla tri tjedna.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.

Fotografije sa obuke, demonstracije i dodjele diploma možete pogledati u našoj web stranici www.pk-jadera.hr gdje možete pronaći sve informacije o upisu i našim programima.

Djeca koja su pohađala obuku: Noel Babin, Arian S. Baričević, Marino Ćoza, Lovre Grancarić, Lucijan Kotlar, Gašpar Krstić, Lana Livaja, Marko Marušić, Mia Stipanov, Lucija Tokić, Karlo Tokić, Donata Škaro, Gašpar Patrik.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., Edgar Nimac

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.