Hrvatski radio

Radio Zadar

"Protuminsko djelovanje 2016."

16.03.2016.

16:49

Autor: HRT centar Zadar / Zadarska županija

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Domu Zadarske županije predstavljen 13. međunarodni simpozij i sajam opreme "Protuminsko djelovanje 2016.". koji će se u okviru Županijskih dana 2016. održati u Biogradu, od 26. do 29. travnja 2016. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović.

U Domu Zadarske županije održan je radni sastanak na kojem su uz župana Stipu Zrilića sudjelovali i pomoćnik ravnatelja HCR-a i koordinator programskoga odbora 13. međunarodnog simpozija i sajma opreme "Protuminsko djelovanje 2016." Miljenko Vahtarić, direktor HCR-CTRO-a ( Hrvatski centar za razminiranje – centar za testiranje, razvoj i obuku) i predsjednik organizacijskog odbora simpozija Nikola Pavković, v.d. ravnatelja Vladinog Ureda za razminiranje i  predsjednik Programskog odbora Simpozija Hrvoje Debač i koordinator za razminiranje Zadarske županije Davor Lonić.

Na sastanku su gosti predstavili 13. međunarodni simpozij i sajam opreme "Protuminsko djelovanje 2016.". koji  će se u okviru Županijskih dana 2016.   održati u Biogradu, od 26. do 29. travnja 2016. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović. 

Na simpoziju će sudjelovati više od 200 sudionika iz više od 50 zemalja sa svih kontinenata.

Uz to, raspravilo se i o planu protuminskog djelovanja republike Hrvatske za 2016. godinu i prioritetima Zadarske županije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.