Hrvatski radio

Radio Zadar

Provalnik i kradljivac "pao" s pištoljem

05.02.2019.

09:25

Autor: Radio Zadar

Provalnik i kradljivac "pao" s pištoljem

Provalnik i kradljivac "pao" s pištoljem

Foto: - / -

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više provala na zadarskom području. Kod njega je pronađen pištolj, za kojeg se sumnja da potječe od izvršenja kaznenog djela na području druge policijske uprave.

Devetnaestogodišnjaka se sumnjiči za više provala na zadarskom području. Između ostalog da je u nedjelju u Vinjeračkoj ulici u Zadru, provalio u sobu 25-godišnje vlasnice, odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u početkom studenog prošle godine, u ulici Mile Gojsalić u Zadru  provalio u kuću  65-godišnjaka, odakle je ukrao novac i zlatninu, te da je 22. studenog u ulici Put Vrela provalio u kuću 48-godišnjeg vlasnika te otuđio zlatni nakit.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, kod 19-godišnjaka je pronađen pištolj, za kojeg se sumnja da potječe od izvršenja kaznenog djela na području druge policijske uprave.

Protiv 19-godišnjaka se državom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog krađe i teških krađa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.