Hrvatski radio

Radio Zadar

Psiholozi u akciji za "palčiće"

19.05.2016.

08:27

Autor: vš-fb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sklopu međunarodnog znanstveno stručnog skupa XX. Dani psihologije u Zadru studenti i nastavnici Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru prikupljat će donacije na promo štandu za nabavku medicinske opreme koja nedostaje u rodilištima u Hrvatskoj.

Štand je otvoren za vrijeme trajanja konferencije od četvrtka do subote (19.-21. svibnja, 2016). Podržite i Vi humanitarni karakter konferencije i svojim donacijama pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija, malenim i najhrabrijim herojima Palčićima.

Palčić gore za život!

Međunarodni znanstveni stručni skup ove godine okupit će preko 400 aktivnih sudionika s ukupno 170 priopćenja i drugih oblika aktivnosti. Najavljene teme i više nego aktulane: ovisnost o pametnim mobitelima, mladi i politika, odnos prema posvojenoj djeci.  Skup se već 37 godina održava u organizaciji Sveučilišnog Odjela za psihologiju. Poslušajte što su profesor s Odjela Zvjezdan Penezić, profesorica Marina Jurkin i docentica Marina Nekić rekli na otvaranju, u prilogu Filipa Buzova... 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.