Hrvatski radio

Radio Zadar

Puno posla za zadarsku prometnu policiju

26.06.2019.

11:11

Autor: HRT Radio Zadar

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Foto: - / -

Zadarska prometna policija uhitila je dvojicu pijanih vozača, te kaznila trociju vozača koje je zatekla za upravljačem bez položenog vozačkog ispita .

U ponedjeljak oko 23.50 sati u  Zadru, na raskrižju ulica 4. Gardijske brigade i Kneza Novaka Krbavskog, 64-godišnji vozač je u vrijeme zabrane upravljanja, upravljajući osobnim vozilom (ZG), a pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg izazvao prometnu nesreću. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena, a jučer je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.  

U ponedjeljak oko 10.45 u Murvici, policijski službenici su zatekli 40-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom (ZD). Vozač je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. 

Jučer oko 3,30 u ulici Put Stanova u Zadru, zatečen je 22-godišnji vozač kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom (ZD), pod utjecajem alkohola od 0.94 g/kg.  Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena, nakon čega je optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Nadalje, oko 11.40 sati ulici Borka Šarlije Kese, policijski službenici su zatekli 37-godišnjaka kako upravlja vozilom (ZD) prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom, a u 12 sati u ulici Put Pudarice  zatečen je 21-godišnjak koji je također upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Nešto kasnije, oko 14.20 sati u Bibinjama je zatečen 23-godišnjak kako upravlja mopedom bez položenog ispita bilo koje kategorije.

Sva trojica vozača su optužne prijedloge privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.