Hrvatski radio

Radio Zadar

Pupić-Bakrać: Je li zapušteni parking u Gaženici primjeren Zadru?

24.06.2019.

09:41

Autor: HRT Radio Zadar/Priopćenje

Foto: Marko Pupić-Bakrač

Foto: Marko Pupić-Bakrač

Foto: - / -

Županijski vijećnik Županijske skupštine Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač uputio je medijima priopćenje u kojem iznosi zgroženost stanjem parkinga u Gaženici. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Na primjedbe građana o katastrofalnom stanju parkinga u Gaženici osobno sam ga obišao i napravio slike istog. Parking je obrastao u raslinje ( mjestimično do visine struka) i pun je rupa. Vidi se da osim postavljanja rampe na ulazu u njega nije uložena niti jedna jedina kuna. Parking je prepun vozila stranih registarskih oznaka koji su prisiljeni parkirati se u visoko raslinje. Sramota je da se parkiranje u tu džunglu prepunu rupa uopće naplaćuje. Kakvu to sliku ostavlja o Zadar kao turističku destinaciji da i ne govorimo. Cijeli parking se može osloboditi raslinja i pokositi trimerom u roku sat vremena. Zar je to problem organizirati ? Za neke očito jest jer su i sami, kao takvi dio problema.

 

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

 

                                                                                        Marko Pupić-Bakrač

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.