Hrvatski radio

Radio Zadar

15:23 / 07.10.2021.

Autor: RZD

Raskopano prvih 130 metara Liburnske obale

foto: SJM / HRT Zadar

foto: SJM / HRT Zadar

Foto: - / -

Po završetku ove dionice, odmah se nastavljaju radovi na sljedećoj dionici kako bi svi radovi na rekonstrukciji Liburnske obale bili gotovi do ljeta sljedeće godine - izvijestili su iz Lučke uprave Zadar koja zahvaljuje građanima na strpljenju:

Izvođenje radova na Liburnskoj obali podijeljeno je u 3 dijela od 130, 150 i 118 metara dužine počevši od mosta u smjeru sjeverozapada odnosno prema vrhu poluotoka. Prvi dio radova u dužini od 130 metara započeo je 4.10.2021. godine, a planirano trajanje je kraj 2021. godine. Po završetku ove dionice, odmah se nastavljaju radovi na sljedećoj dionici kako bi svi radovi na rekonstrukciji Liburnske obale bili gotovi do ljeta sljedeće godine.

Lučka uprava Zadar ulaže maksimalne napore kako bi opsežni radovi koji se odvijaju u sklopu Projekta Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok u što manjoj mjeri otežavali redovno odvijanje pomorskog prometa, kao i normalnih funkcija i uobičajenog života našega grada, te se ovim putem još jednom zahvaljuje svim građanima, ali i ostalim dionicima na strpljenju koje pokazuju kako bi u konačnici svi zajedno, po završetku radova, mogli uživati u još ljepšoj zadarskoj rivi - navodi se u priopćenju Lučke uprave Zadar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.