Hrvatski radio

Radio Zadar

Raspored božićnih misa u katedrali Sv. Stošije za blagdane

24.12.2020.

09:44

Autor: HRT Radio Zadar

Ilustracija - foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ilustracija - foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Na Badnjak, u četvrtak, 24. prosinca, misu polnoćku u 21 sat u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Misno slavlje na svetkovinu Božića u petak, 25. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Na blagdan Sv. Stjepana Prvomučenika, u subotu 26. prosinca, u crkvi sv. Šime u Zadru koja je nekad bila posvećena sv. Stjepanu, mise u 8.30 i u 18 sati predvodi mons. Josip Lenkić, generalni vikar Zadarske nadbiskupije i upravitelj svetišta sv. Šimuna.

Na Staru godinu, u četvrtak 31. prosinca, misu zahvalnicu i svečani Tebe Boga hvalimo za proteklu građansku godinu u katedrali sv. Stošije u Zadru u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Na svetkovinu Bogorodice Marije i Svjetski dan mira, u petak 1. siječnja, svečano euharistijsko slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Na svetkovinu Bogojavljenja, u srijedu 6. siječnja, svečano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Taj dan ujedno započinje Devetnica uoči proslave svetkovine sv. Stošije, zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedrale.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.