Hrvatski radio

Radio Zadar

Ribice s bazena na Višnjiku zaplivale ko veliki

18.05.2016.

09:45

Autor: S. Jakšić Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svoje plivačko znanje je demonstriralo 16 ribica koje su nakon testiranja dobile klupske majice, diplome i prigodne poklone. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. I mi se pridružujemo !

PK Jadera uspješno je završila još jedan tečaj obuke neplivača - priopćili su iz kluba.

Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a na ovom satu svoje znanje je demonstriralo 16 ribica koje su nakon testiranja dobile klupske majice, diplome i prigodne poklone. Djeca koja zbog bolesti nisu završila tečaj biti će obavještena kada se mogu priključiti slijedećoj grupi, dok ribice koje su završile obuku te nastavljaju sa treninzima već u ponedjeljak startaju u terminu ponedjeljak/srijeda/petak 19:15-20:00. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Roko Begonja, Antonio Dobrić, Eva Grčić, Cvita Ivanković, Lea Kutura, Luka Kustura, Leonardo Ljumezi, Mihovil Marušić, Maris Olić, Ella Parić, Anamarija Rašin, Lovre Sekula, Stipe Subašić, Dominik Šteko, Tino Torić, Bruna Uglešić.

Treneri koji su provodili program: Vitomir Burčul, prof., Ante Džaja, prof. i Edgar Nimac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.