Hrvatski radio

Radio Zadar

Ritam kulturizma u gradu ljubavi

08.05.2013.

08:47

Autor: fbuzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovogodišnji "Ritam kulturizma" otvara film "Zadar - grad ljubavi".

 

S ciljem razvoja svijesti o važnosti turizma i hrvatske kulturne baštine danas počinje 4. Ritam kulturizma, manifestacija koju organiziraju studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti zadarskog Sveučilišta. Velik dio trodnevnog programa održavat će se u novoj zgradi Sveučilišnog kampusa  i studenskom klubu "Božo Lerotić", a uključuje razne radionice, predavanja i projekcije filmova.
U ime organizatora, o programu govore studentice Ivana Vulić i Dijana Šabić:
"Sa projektom se zapravo započelo da bi promovirali naš Odjel, kako ostalim studentima tako i široj javnosti" - pojašnjava Vulić.

"Program počinje danas u 16 sati u Multimedijalnoj dvorani Novog kampusa svečanim otvorenjem, nakon kojeg slijedi prikaz filma "Zadar grad ljubavi" koji smo mi studenti osmislili i snimili i moram još napomenuti kako je sutra na rasporedu humanitarni koncert u Sv. Donatu, svi su pozvani i nadamo se kako će ovo biti još jedan uspješan Ritam kulturizma." - kazala je Šabić. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.