Hrvatski radio

Radio Zadar

Rogač, lavanda, limun... u zadarskim slasticama Turisthotela

07.11.2020.

12:08

Autor: RZD

foto: RZD

foto: RZD

Foto: - / -

"Želimo pozicionirati Zadar na slastičarskoj karti Hrvatske" - kazao je Frane Skoblar iz Turisthotela na današnjem predstavljanju jesensko- zimskog programa slastica te tvrtke. Voditelj Turisthotelovog a' la carte-a i slasticarskog - programa, chef Marko Arbanas je predstavio novu ponudu:

Trudimo se koristiti naše domaće autohtone proizvode, tu izdvajamo rogač, lavandu, limun - to je sezonsko voće koje je aktualno zimi. Od kolača su u ponudi tart od jabuke i limete, limuna, torta od rogača s kremom od limuna, klasična čokoladna torta... Okrenuli smo se modernom načinu izrade, klasiku smo malo doradili, pa su torte posebnog izgleda. Koristimo sve prirodne namirnice, ne koriste se nikakvi gotovi industrijski proizvodi, to je posebno za cjelokupnu ponudu - navodi chef Arbanas.

Cafe' Callegro na zadarskom Forumu bio je domaćin predstavljanju novog Turisthotelovog jesensko-zimskog programa slastica. Osim u Callegru, slastice su u ponudi i u ostalim Turisthotelovim ugostiteljskim objektima; od Foruma i GUME do Branimira i Krševana. 

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.