Hrvatski radio

Radio Zadar

Rundek: Nastupe u Zadru ne zaboravljam

10.05.2013.

13:37

Autor: nb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U zadarskom HNK večeras s početkom u 20 sati nastupa Rundek Cargo Trio. Darko Rundek, poznati pjevač i vođa grupe Haustor, sa svojim Cargo Triom gostovao je prije 2 godine u Zadru u sklopu turneje "Plavi avion". Uz hitove iz razdoblja Haustora, izvest će i nove pjesme koje će se naći na novom albumu - rekao je Darko Rundek.

Nakon dva mjeseca, njihova proljetna turneja završava u Zadru i Splitu. Darko Rundek, poznati pjevač i vođa grupe Haustor, sa svojim Cargo Triom gostovao je prije 2 godine u Zadru u sklopu turneje "Plavi avion". Uz hitove iz razdoblja Haustora, izvest će i nove pjesme koje će se naći na novom albumu - rekao je Darko Rundek.

"Pa da ima nekoliko pjesama koje se nekako obavezne, čini mi se da su one neka vrsta familijarne veze između mene i publike. Dakle, stare stvari, hitove s "Plavog aviona" i 3 pjesme s novog albuma koji je u pripremi. Nakon onog koncerta na Pet bunara koji je bio stvarno odličan koncert koji pamtim i koji neću nikada zaboraviti, nakon toga smo imali par koncerata u nekim zadarkim klubovima, pa zatim onaj koncert prije 2 godine u Arsenalu koji nije bio baš idealan zadnji put. Tako da nekako imamo neki mali dug da nastavimo tradiciju tih Pet bunara i nadam se da će to večeras biti u tom duhu" - rekao je Rundek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.