Hrvatski radio

Radio Zadar

Ryanair od danas ponovno leti za Zadar

02.07.2020.

16:07

Autor: HRT Radio Zadar

Ryanair od danas ponovno leti za Zadar

Ryanair od danas ponovno leti za Zadar

Foto: - / -

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, uspostavio je danas svoju prvu post-Covid liniju za Zadar. Let iz Bruxellesa označio je početak ljetnog reda letenja Ryanaira za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija na odredištima u Austriji, Belgiji, Češkoj, Njemačkoj, Italiji i Poljskoj.

S ukidanjem putničkih restrikcija, građani diljem Europe od danas mogu ponovno sa zadovoljstvom planirati toliko zasluženi ljetni odmor.

Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje da su nakon gotovo 4 mjeseca obnovljeni letovi za Zadar. Naš let iz Bruxellesa za Zadar označio je početak ljetnog reda letenja 2020. za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija. - izjavila je Olga Pawlonka, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu.

 

Zadovoljstvo ponovnim letovima Ryanaira izrazio je Josip Klišmanić, director Zračne luke Zadar:

 Iznimno smo zadovoljni povratkom Ryanairovih letova u Zračnu luku Zadar koji povezuju naš grad s turistima iz Austrije, Belgije, Češke, Njemačke, Italije i Poljske. Ova četveromjesečna obustava letova pokazala nam je važnost zračne povezanosti u Europi. Sada kada smo vidjeli što smo propustili, nadam se da će turisti iz cijele Europe doletjeti na hrvatsku obalu, potaknuti suncem i morem te naravno najnižnim cijenama krata Ryanaira.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.