Hrvatski radio

Radio Zadar

15:17 / 31.05.2022.

Autor: fm

Ryanair za 15 godina djelovanja u Zadru pokreće 6 novih linija

.

.

Foto: Zeljko Mrsic / Pixsell

Zračni prijevoznik Ryanair slavi 15. obljetnicu djelovanja Zadru i to pokretanjem 6 novih linija: Bordeaux, Bournemouth, Helsinki, Liverpool, Sofia i Torino, a koje planira ostvariti velikom ljetnom popunjenošću zrakoplova u svom najjačem ljetnom red letenja iz Zadra s ukupno 46 linija od kojih je 13 novih.

Ryanairova baza u Zadru stoga će sredinom lipnja povećati svoju flotu na ukupno 3 bazna zrakoplova, a ova investicija od oko 300 milijuna američkih dolara podržat će otvaranje 90 dobro plaćenih radnih mjesta i zrakoplovstva te indirektno potaknuti otvaranje 700 radnih mjesta u Zadru.


Očekujući iznimno dobru ljetnu popunjenost iz/za Zadar, Ryanair će ovoga ljeta imati 120 tjednih operacija. To je za čak 65 više u odnosu na 2019. godinu, a sve kako bi ostvarili toliko željene turističke dolaska u Zadar izgubljene u protekla dva ljeta. 

Ryanair, europska i hrvatska zrakoplovna kompanija broj 1. slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru i s oduševljenjem pokreće 6 novih linija. U najvećem ljetnom redu letenja prema Zadru u kojem nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, uključujući 6 novih uzbudljivih destinacija meda kojima su Bordeaux, Helsinki, Sofia i Torino-

Olga Pawlonka, voditeljica Ryanairovog odjela marketinga i prodaje za jugoistočnu Europu

Treći bazni zrakoplov Ryanaira, 46 linija i najvjerojatnije ponovno obaranje rekordnog prometa iz 2019. godine dokaz su našeg dobrog rada tijekom proteklih godina. 15 godina uspješne suradnje s Ryanairom rezultiralo je iznimnim postignućima koja smo postigli zajedno. Veliki planovi i projekti koji nas očekuju u sljedećim godinama ne bi se ostvarili bez uspješne suradnje s našim najvažnijim partnerom - Ryanairom kojem zahvaljujemo na povjerenju.

Tomislav Zepina, rukovoditelj Sektora komercijale Zračne luke Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.