Hrvatski radio

Radio Zadar

S. Glasovac na popravni

14.10.2013.

09:40

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Članovi gradskoga SDP-a birat će novu predsjednicu ili predsjednika za tjedan dana. Sabini Glasovac nedostajao je samo jedan glas da već u prvom krugu pobijedi svoje protukandidate Gorana Lijića i Budimira Gendu.

U drugom će se krugu izbora natjecati s drugoplasiranim Lijićem. Zadovoljni što se kampanja vodila u stranci, a ne kroz medije najavili su što bi trebali biti prioriteti SDP-a u idućem razdoblju:

Biti jasni glasni o odlučni u izražavanju svojih prvo oporbenih stavova, u onom  dijelu gdje se ne slažemo s vladajućom politikom, a nakon toga u prezentaciji programa s kojim namjeravamo ići prema građanima kako bismo dobili sljedeće lokalne izbore, istaknula je Glasovac.

Iako u prvim izjavama kandidata za predsjednika Gradskog SDP-a nije bilo niti teških riječi, niti nekog otvorenog animoziteta, sasvim je jasno iz izjava njezina protukandidata Gorana Lijića da nije zadovoljan politikom SDP-a koja se do sada vodila u Zadru. 

Mislim da nam je ključan zaokret u indentitetu zadarskog SDP-a, ključni su nam novi ljudi, nove snage, ja ću to pokušati našim biračima u sljedećih tjedan dana ponoviti - rekao je Goran Lijić. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.