Hrvatski radio

Radio Zadar

S prvog perona danas krenuo Big Mac

03.12.2015.

11:06

Autor: Toni Pajkin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sa zadarskih perona odavno ne voze niti na njega dolaze vlakovi. Danas, otvorenjem nove prodavaonice trgovinskog lanca i restorana brze prehrane Željeznički kolodvor u Zadru odlazi u povijest. Još će nas neko vrijeme na putovanja vlakom podsjećati samo napisi i znakovi.

Zadrani će se ubuduće sastajati kod McDonald's-a i Bille, kao što se prekoputa već odavno ne sastaju kod igrališta "Omladinca" nego kod Konzuma.

U novootvorenom centru "Sara" na Željezničkom kolodvoru posao je za sada našlo 50 ljudi, a sa širenjem usluga najavljeno je daljnje zapošljavanje. Pogotovo nakon izgradnje samostalnog kioska za naručivanje i aplikacija za mobilne usluge narudžbe hrane.

Direktor McDonald's-a Hrvatske, Pavel Pavliček rekao je da će njihov restoran biti mjesto sretnih okupljanja i uživanja u kvalitetnim proizvodima.  

Restoran je veličine 500 četvornih metara, u čijem sklopu su tzv. McDrive i McCafe, kao i prostor za proslavu dječjih rođendana. Najmlađima je na raspolaganju i vanjsko gralište. Ovo je inače 24 restoran ove svjetske tvrtke otvoren u Hrvatskoj.  

Centar "Sara" na prigodnoj svečanosti otvorio je potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, Dražen Grgurević. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.