Hrvatski radio

Radio Zadar

Sa SDP-om DSU i HSLS, ispao HNS

02.04.2013.

11:10

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednici ŽO organizacija SDP-a, HSLS-a i DSU-a potpisali su danas koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za župana i županijsku skupštinu. Kandidatkinja za županicu je Renata Sabljar Dračevac, a za dožupane njezin stranački kolega SDP-ovac Budimir Genda te HSLS-ovac Mate Radović.

Predsjednici županijskih organizacija SDP-a, HSLS-a i DSU-a, Renata Sabljar Dračevac, Mate Radović i Robert Pelicarić danas su potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za župana i županijsku skupštinu. Kandidatkinja za županicu je Sabljar Dračevac, a za dožupane njezin stranački kolega SDP-ovac Budimir Genda te HSLS-ovac Radović.

Iako uvjereni u pobjedu na županijskoj razini, izrazili su žaljenje što koaliciji nije pristupio HNS.

Tijekom koalicijskih pregovora nismo mogli usuglasiti razinu interesa jedne i druge stranke, ali to i dalje ostavlja prostor da nakon izbora zajedno sklopimo koalicijski sporazum, te isto tako da u sredinama u kojima idemo zajedno, nastavimo jednako plodno i uspješno surađivati - kazala je kandidatkinja za županicu Renata Sabljar Dračevac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.