Hrvatski radio

Radio Zadar

ŠC Višnjik: I na otvorenom slijedite preporuke i naputke o zaštiti

18.03.2020.

12:14

Autor: HRT Radio Zadar

ŠC Višnjik: I na otvorenom slijedite preporuke i naputke o zaštiti

ŠC Višnjik: I na otvorenom slijedite preporuke i naputke o zaštiti

Foto: - / -

Mole se svi posjetitelji da prilikom održavanja svojih stalnih ili povremenih sportskih i/ili rekreacijskih aktivnosti u bilo koje doba dana na svim otvorenim terenima u kompleksu ŠC-a Višnjik strogo pridržavaju svih objavljenih naputaka i preporuka.

Temeljem uočavanja činjenice o znatno povećanom broju posjetitelja i korisnika svih otvorenih terena u Športskom centru Višnjik, Uprava ŠC-a Višnjik d. o. o., slijedom naputaka i preporuka Državnoga stožera Civilne zaštite, Županijskoga stožera Civilne zaštite, te zdravstvene struke, a u cilju ostvarivanja što višega stupnja zaštite svih svojih korisnika i posjetitelja sportske i rekreacijske infrastrukture na otvorenom od zaraze koronavirusom (COVID – 19), te sprječavanja zaraze navedenim virusom, apelira:

To uključuje, uz ostalo, izbjegavanje bliskog socijalnog kontakta (npr. rukovanja); zatim u verbalnoj komunikaciji i pri susretima savjesnog pridržavanja savjeta o međusobnoj udaljenosti od najmanje jednog do dva metra; sugestiju o izbjegavanju oblikovanja manjih ili većih skupina vježbača na malom prostoru, te sve ostale relevantne sugestije, naputke i preporuke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.