Hrvatski radio

Radio Zadar

SDP: Glasovac, Genda ili Lijić?

23.09.2013.

11:55

Autor: nbarać

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ostaje žal jer nismo uspjeli osvojiti vlast u gradu Zadru, izjavila je aktualna predsjednica GO SDP-a Ingrid Antičević - Marinović koja se nije kandidirala za predsjednicu na novim unutarstranačkim izborima.

Zadarski SDP objavio je kandidature unutarstranačkim izborima koji će se održati 13. listopada. Prijave za predsjednika Gradskog odbora primljene su od troje kandidata. Riječ je o Sabini Glasovac, Budimiru Gendi i Goranu Lijiću, dok se aktualna predsjednica Gradskog odbora Ingrid Antičević - Marinović nije kandidirala.

Ističe da je nakon dva mandata ponosna na razdoblje u kojem je stasala nova generacija mladih političara koji će preuzeti zadarski SDP. Antičević - Marinović ipak ne odlazi iz lokalne politike,kandidirala se za članicu Gradskog odbora stranke,a jedino žali što nije uspjela osvojiti vlast na gradskoj razini.

              "Jedini žal je ostao što nismo uspjeli, a to nam je bio cilj, zadobiti povjerenje građana u gradu Zadru kako bismo mogli promijeniti vlast. Smatramo da su građani zarobljeni s tom vlašću i da vlada jedan mit. Međutim, mislim da će jedna nova snaga to uskoro i učiniti", ističe Antičević-Marinović.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.