Hrvatski radio

Radio Zadar

SDP Pag i Paška stranka u koaliciji

01.02.2013.

09:47

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zajednički kandidat za gradonačelnika je Željko Maržić, predsjednik Paške stranke, a kandidat za zamjenika gradonačelnika je Dario Grašo, predsjednik SDP-a Pag.

Paška stranka Pag i SDP Pag dogovorili su suradnju za predstojeće lokalne izbore. Zajednički kandidat za gradonačelnika je Željko Maržić, predsjednik Paške stranke Pag, a kandidat za zamjenika gradonačelnika je Dario Grašo, predsjednik SDP-a Pag.

Udruživanje paških oporbenjaka u predizbornu koaliciju vezano je uz  slične stavove oko ključnih problema Grada u  protekle 2,5 godine kao oporbene, priopćeno je. 

"Nismo zadovoljni funkcioniranjem Gradonačelnika i vladajuće koalicije i to želimo promijeniti na bolje. Naime, netransparentan pristup vladajuće koalicije ključnoj problematici Grada – prvenstveno proračunu, prostornom uređenju i općenito razvojnim projektima, doveo je do jako teške situacije u Gradu." rečeno je također.

Ovaj dogovor je začetak jedne šire koalicije za napredak Grada, zaključuju u javnom pozivu kandidati na izborima za čelna mjesta u Pagu.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.