Hrvatski radio

Radio Zadar

Shaquille O'Neal raspalio Zrće

23.07.2019.

09:23

Autor: HRT Radio Zadar

Marko Dimić/PIXSELL

Marko Dimić/PIXSELL

Foto: - / -

Svjetske filmske zvijezde i dalje stižu u Hrvatsku. Ponovno je došla Salma Hayek. U Splitu s Owenom Wilsonom snima novi film "Bliss". I proslavljeni Shaquille O'Neal stigao je u Hrvatsku. Nekada jedan od najvećih košarkaša - danas je, ako je suditi po visini i stasu, najveći DJ na svijetu.

Sinoć je zabavljao publiku na Zrću, gdje je atmosferu doveo do usijanja. Odsjeo je u jednom od četiri nova hotela u Novalji. Ondje se fotografirao s osobljem. S 2.16 centimetara te oko 150 kilograma nosi titulu doslovno najvećeg DJ-a na svijetu. Zbog toga je u hotelu imao samo jedan zahtjev. Jedan sigurno od najvećih kreveta u ovom dijelu Europe se usudimo reći, 220 puta 220 centimetara tako da i za njegovu visinu smo se prilagodili, rekao je direktor hotela Zdenko Posavec. 

O promociji za hrvatski turizam i Novalju ne treba ni govoriti. Ima preko 12,5 milijuna pregleda na svom instagramu i ja mislim da ne moramo dalje govoriti o kakvoj reklami zapravo Novalje i Hrvatske govorimo, ističe direktorica tamošnje turističke zajednice Marina Šćiran Rizner. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.