Hrvatski radio

Radio Zadar

Šime: Idemo po medalju na OI u Brazilu !

09.03.2016.

17:17

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Posebno je zadovoljstvo bilo u poslijepodnevnom programu Radio Zadra ugostiti svjetskog jedriličarskog prvaka Šimu Fantelu. Idemo po medalju na OI u Brazilu - kazao je Šime odajući Željku Kapelariju svoje planove za nastavak olimpijske godine.

Nakon što se osvrnuo na boravak na Svjetskom prvenstvu u Argentini odakle je s Marenićem donio zlatnu medalju, Šime je odao svoje planove za nastavak olimpijske godine... 

         Krećemo sad s treninzima, plan nam je sutra bacit brod u Foši, nastavljamo s održavanjem kondicije jer nam je glavni cilj Olimpijada i nema stajanja do kraja ljeta. Uskoro je i Europsko prvenstvo, početak četvrtog, bit će dobra ekipa, probat ćemo napraviti neke preinake na jedrima s našim dizajnerom. Polje na Mallorci znamo solidno dobro, vidjet ćemo. U petom imamo regatu u Riju, u šestom i sedmom mjesecu ići ćemo što više - ispričao je Šime uz ostalo u našem programu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.